Barca...

Ja, jag vet att det kan bli lite olika långt mellan inläggen ibland och ja, jag vet att jag inte skriver dom inlägg jag sagt att jag ska skriva. Men som försvar så blir bloggen lite som läxa ibland, eller i alla fall kan jag få kännslan av det. Och när det händer gör jag exakt samma sak som när jag gick i skolan (låg-, mellan-, högstadiet, gymnasiet, flygskolan...Ja, till och med typeraitingen), så väntar jag tills jag absolut måste göra läxan. Och som alltid: på gränsen till försent, eller så sent så att det inte finns nått hopp om räddning! Det är inlägget är en blandning av två anledningar; den ena är att skriva nått så att syrran slipper se en bild på sig själv varje gång hon går in och kollar(det var hon som bad om det, inte jag som är en elak bror :) och den andra då jag faktiskt vill berätta av jag gör med mitt liv. Problemet är bara det att jag inte kan hitta nått att berätta om. T.ex: Idag var jag i Barcelona (Barca som vi kallar det) och allt gick jättebra, väldigt blåsigt här i Riga men det var det ända. Så det känns lite klent att bygga upp en inlägg på att det blåser i Riga och om jag skulle göra det så skulle till och med jag sluta följa min blogg! Sen, som i förra inlägget skrev jag att jag skulle skriva om Berlin och nått mer som jag inte kan komma på vad det var. För när jag skrev det hade jag en mental bild av vad inlägget skulle handla om och hur jag skulle skriva för att få det lite intressant. Men det är som bort blåst nu. Så därför blir det så att jag säger att jag ska skriva om nått och sen dyker det aldrig upp och anledningen är mitt guldfisk minne helt enkelt. Jag vet att det är många som säger att det inte spelar någon större roll vad jag skriver om och att det kanske skulle bli enformigt, men att skriva nått som inte känns rätt blir helt enkelt väldit fel. Jag är själv en väldigt flitig bloggläsare och tycker det är kul att få veta vad som händer i andra personers liv och då är det kul så fort det är en uppdatering. Behöver inte vara mer än en bild och nån text för att det ska räcka. Men jag kan tyvärr inte skriva så. Min syster är expert på det och kan blogga upp mot 5 gånger på en dag.

Ska snart åka ner till Warszawa där min syster snart bor och hälsa på chefen över Air France/KLM i Polen!!! Kan tillägga att det är min kära svåger som blivit befordrad! Grattis David! Det kommer komma ett längre och eget inlägg tillägnat bara dig! 


Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag flyga till Villnius en sväng på eftermiddagen och på kvällen bär det av till London. Sen har jag en hel del bilder jag vill dela med mig av, en blandad kompott så det tänkte jag försöka göra i övermorgon.


RSS 2.0