Snart börjar verkligheten igen...

Nu har vi bara två dagar kvar i paradiset. Vi har varit på en hel del utflykter, inte så jätte många men en del i alla fall. Idag tog vi en båt från Patong till en strand som heter "Freedom Beach", även kallat Sweden Beach pga alla svenskar som brukar åka dit. Det är en strand som nästan helt är avgränsad från resten av världen och men vatten som är klarare än en pool! Ska lägga upp några bilder.
I morgon ska vi åka till Surin Beach som är en bit av himlen. Det är den finaste plats jag någonsin varit på. Man parkerar motorcykeln uppe på bergssidan och sen får man gå genom jungeln för att komma ner till stranden. Ska ta bilder på det i mogon och lägga upp.

Nu ska jag ta och lägga mig, klockan börjar närma sig tolv här mednas ni hemma knappt hunnit hem från jobbet än. Jag har fortfarande mycket kvar att skiva om den här resan, men det kommer senare hemme i Stockholm eller Riga.


Bild på mig i båten påväg till freedom


Freedom, ser ut som en vykort!


Hela stranden


Sista bilden är på mig i strandkanten

Vågar inte lägga upp bilder på några andra innan dom har godkännt bilderna dessutom har det väldigt lång tid att ladda upp dom så jag gör det när jag kommer hem.

Go natt alla läsare, var ni än i världen befinner er!

Semester

Hej alla!
Jag vet att det har varit dåligt med uppdaterande på sistone, men jag har bara inte funnit ork eller lust att skriva. Jag hoppas i alla fall att det släpper snart så det blir lite mer inlägg i fortsättningen.

Exakt just nu sitter jag på mitt rum, som ligger 500m norr om Patong Beach i Phuket (Thailand) och har det super. Vi har snart redan varit här nere en vecka och längtar inte hem till slask och kyla för fem öre!

I dag var vi på en liten snorkel utflykt. Vi åkte med motorcyckel söder ut till en liten strand, långt bort från skandinaver och chater folk där man hittar en riktig guldklimp. Det fanns en liten "restaurang" och några solstolar som man kunde hyra, men bäst av allt, vi va nog max 50 personer på den stranden. Dessutom var vattnet klart och fylt med färglada fiskar och vatten växter. Vad som var nästan bättre än själva målet var faktiskt resan dit och tillbaka. Det är sällan man tycker bäst om själva resan, men jag fick se så mycket idag som man aldrig fått göra om man bara åkt på en vanlig chaterresa, fått se platser många turister inte äns vet om finns (även om det är bra i just det här fallet, annars hade det förlorat sin charm).

Jag kommer skriva mer om vecka som gått och om vecka som kommer dom kommande dagarna (detta lovar jag). Jag ska också berätta om resan ner hit också då vi åkte på en lite lätt försening.

Som avslutning idag skickar jag med två bilder från vår uteplatts.RSS 2.0