Fest på Didzioji...

Jag, Niklas och Jes bestämde oss för ett tag sen att vi skulle anordna en "liten" fest till alla vi känner. Vi bjöd in alla från airBaltic sammt alla andra här nere som vi känner. Vi hoppades så klart på stor uppslutning men vi hade ingen aning om hur många som skulle komma. Självklart visste vi några namn som var säkra, men det skulle bara bli ett 10-tal. Så det var bara att handla som om vi skulle ha 50 personer där. Vi hade 8 liter sprit i lägenheten sen innan och så köpte vi 6 flak öl och hoppades att det skulle räcka. Det gjorde det tack och lov. Många tog med sig presenter i form av vin och prit vilket gjorde att vi faktiskt fick 2-3 liter sprit kvar samt 1½ flak öl. Jag glömde säga att det kom MÅNGA människor till festen, men ett 50-tal är inte att ta i! Vardagsrummet, hallen, köket, balkongen och innegården var helt smockad av människor! Dagarna efter har jag bara fått höra hur glada alla var och hur kul dom tyckte att det var, så vi alla är väldigt nöjda med festen även om lägenheten var ganska klibbig dagen efter! 
Dom sista lämnade festen kl.11.45 dagen efter. Jes och Linda mötte dom när dom hade vaknat och var på väg att börja städa!

Den är en speciell som vi måste tacka för att det hela blev så lyckat och det kan ni se på bilden under...
  
Självklart pratar och om Singstar!!!!
Innan vi satte på den var det så trångt i köket att man knappt kunnde vända sig om! Efter blev fördelningen bättre med allt fler ville vara i vardagsrummet. Singstar uppskattades verkligen av alla, även om inte alla sjöng så blev det en härlig allsångs stämning!
Det blir inga fler bilder från festen eftersom jag inte vet hur kul andra tycker det skulle vara om jag la upp bilder på dom.

Summa sumarum:
Alla vi pratat med tyckte det var skit kul och har redan börjat fråga efter nästa fest...(stora chanser det sker i mitten av september)
Det hela blev inte alls dyrt för oss. totalt 1300SEK för ALLT! Vilket är 450kr var! Så för dom pengarna är det värt att ha en fest till snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0